til top
Bestill katalog
  • Om oss

Om oss

Rotstigen er en lokal entreprenør på Gjøvik som bygger i hele Mjøsområdet. Virksomheten ble etablert i 1946. Vi har mange faste og fornøyde kunder som resultat av godt utførte arbeider gjennom mange år. Vi påtar oss både nybygg og rehabilitering.  Som totalentreprenør utfører vi tjenester både til privat og offentlig virksomhet, enten det er små eller store prosjekter.

 

Rotstigen

Rotstigen eier Mesterhus Innlandet som selger tomter og leiligheter på egne tomteområder. Vi kjøper også tomteområder og utvikler disse alene, eller i samarbeid med andre.

Når du velger å bygge med Rotstigen, eller kjøpe leilighet fra Mesterhus Innlandet, så er du sikret profesjonell og samvittighetsfull gjennomføring av ditt byggeprosjekt fra første møte til nøkkelen sitter i døra. Vi hjelper og veileder deg gjennom hele byggeprosessen.

Kvalitet

Selskapet har en arbeidstokk med ca 30 ansatte tømrere med fag eller mesterbrev. Mange av våre ansatte er rekruttert gjennom lærlingeordningen. Arbeidet leveres til rett pris og avtalt tid! Vi har sentral godkjenning.

Medlem av Mesterhuskjeden

Rotstigen er medlem av Mesterhuskjeden. Mesterhuskjeden har vært Norges ledende boligbygger de siste årene. Som medlem av Mesterhus får vi tilgang til ny teknologi og nye ideer, samtidig som medlemskapet gir et pålitelig kvalitetsstempel. Grunntanken for Mesterhuskjeden er at lokale byggmestere skal bygge kvalitetshus forankret i tradisjon, fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen.

 

Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Om oss